AUTO RADIO PIONEER MVH-S420BT

106,05

na zalihi

- +

Opis

Ovaj 1-DIN Bluetooth prijemnik postavlja nove standarde u smislu audio performansi i povezivosti. Unatoč tome, vrlo je jednostavan za korištenje i upravljanje zahvaljujući korisnom zaslonu i velikom Rotary Commanderu.

Bluetooth povezivanje omogućuje sigurno i praktično telefoniranje bez upotrebe ruku, kao i bežični streaming glazbe s vašeg pametnog telefona. Zahvaljujući Pioneer-ovoj jedinstvenoj Advanced Sound Retriever tehnologiji, kvaliteta zvuka će biti što bliža izvornoj snimci. Možete čak spojiti dva Bluetooth telefona istovremeno.

Za korisnike pametnih telefona, jednostavno povežite svoj iPhone ili Android pametni telefon bežično (putem Bluetootha) i sigurno uživajte u Spotify (i za besplatne i za Premium Spotify korisnike) ili Pioneer Smart Sync aplikaciji, koja će podići vaš pametni telefon na potpuno novu razinu.

MVH-S420BT je istinski vrhunski audio sustav za automobile. Čita FLAC datoteke, opremljen je 13-pojasnim grafičkim EQ-om, 2 RCA pred-izlaza, ugrađenim MOSFET 50 W x 4 pojačalom, što čini savršenim partnerom na svakom putovanju.

Dodatne informacije

Brand

Pojedinosti

Putem USB-a:
MP3, WMA, WAV, FLAC i AAC audio datoteke

Ostali glazbeni uređaji putem prednjeg Aux-In-a

Instalacijski tip

1 DIN

Snaga

4×50 W