Načini plaćanja

Jednokratno možete platiti kreditnim kartica kao što su Master Card, Maestro, American Express, VISA. Moguće je izvršiti jednokratno plaćanje i debitnim Maestro i Visa karticama koje imaju omogućenu opciju za sigurnu internet kupovinu. Ako niste sigurni podržava li Vaša kartica kupnju putem internet stranica najbolje je da kontaktirate direktno banku koja je izdala karticu.

Kupnju na rate putem web stranice možete izršiti isključitvo kreditnim karticama. Master Card, American Express, VISA, beskamatno i bez naknada od 2 do 12 rata. Maestro i VISA debitnim karticama na rate možete platiti samo u klasičnim poslovnicama.

Master Card kartice Zagrebačke banke d.d. *do 12 rata bez kamata i naknada.
Master Card kartice Zagrebačke banke d.d. *do 24 rata bez kamata i naknada na dio asortimana.

American Express kartice Privredne banke d.d. *do 12 rata bez kamata i naknada.
American Express kartice Privredne banke d.d. *do 24 rata bez kamata i naknada na dio asortimana.

*napomena: minimalni iznos za kupnju na rate iznosi od 300 do 500 kn ovisno o kartici.

Helikop koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je najvišim sigurnosnim standardima koje osigurava WSPay sustav za on-line autorizaciju kreditnih kartica u skladu sa zahtjevima kartičara i kartičarskih brendova te PCI DSS standarda. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSPay za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.